dilluns, 23 d’abril del 2018

Ens hem posat de nou Mans al riu!

El passat 22 d'abril ens posàrem de nou Mans al riu!

El comandament pirata de l'Associació Muntanyeta dels Sants va contrarestar les últimes actuacions de l'Homo irresponsabilis.

Entre una vintena de voluntaris arreplegàrem un total de 27 bosses de deixalles. La majoria dels residus arreplegats corresponen a plàstics, una de les majors amenaces ambientals a les que ens enfrontem actualment.

Entre els residus també trobàrem llaunes, vidre, teles, restes de paper, escombreries provinents d'obres i envasos de productes fitosanitaris. Fins i tot joguets, una bombona de butà i una cadira.

També trobàrem un fum de puntes de cigarret. Les puntes de cigarret tarden fins a 10 anys a degradar-se i són danyines per a aus i peixos que en ingerir-les poden morir. A més, contenen productes tòxics que acaben per contaminar el sòl i l'aigua, i arriba a afectar a la cadena alimentària.

Agraïm al Club-Escola de Piragüisme de Sueca la seua col·laboració al deixar-nos piragües per a poder traure els residus de dins del riu.

Esperem que algun dia no calga organitzar un altre Mans al riu per a vore el nostre riu, el Xúquer, lliure de residus. En realitat calen menys mans, menys mans que embruten.






  




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada