diumenge, 1 de febrer del 2015

Tertúlia: Sueca i medi ambient, propostes de futur

El passat dimarts 27 de gener va tindre lloc la reunió amb els representants dels partitis polítics per a debatir sobre les qüestions mediambientals que afecten a Sueca.

A la reunió assistiren representants locals de les formacions polítiques Partit Popular, Compromís, Esquerra Unida del País Valencià, Esquerra Republicana del País Valencià i Partit Socialista del País Valencià, membres de l'Associació Muntanyeta dels Sants així com nombrosos ciutadants interessats en política mediambiental.

Primerament es va introduir el motiu de la reunió i la necessitat de tractar els temes mediambientals a nivell local.

Després, els representants de cadascun dels partits polítics abans esmentats van exposar les propostes en matèria mediambiental per a la propera legislatura. Es van tractar temes de gestió d'aigua, del Xúquer, de gestió del Parc Natural de l'Albufera, del PRUG, d'estalvi energètic i canvi climàtic, així com de l'ampliació de zones de vianants reubicant les zones d'estacionament de vehicles.

A continuació, representants de l'Associació Muntanyeta dels Sants van exposar les iniciatives que s'estan portant a terme, proposant algunes actuacions que es deurien prendre des de l'Ajuntament. Així es van tractar els següents temes:
- L'abandonament del Pont de Fortaleny i la seua deterioració davant la passivitat de la Diputació de València.
- La posada en funcionament d'horts ecològics de gestió municipal.
- L'existència i el perill ambiental que suposen els nombrosos abocadors incontrolats al terme de Sueca.
- La participació en el projecte El Camí.
- La necessitat de més estacionaments per a bicicletes.
- L'ampliació de zones per a vianants.
- Implantació de Zones 30.

També el públic va tindre participació amb un torn de preguntes on s'exposaren temes com la gestió de l'aigua, la necessitat de fer política mediambiental, la problemàtica dels horts abandonats i la implantació de contenidors per a recollir basura orgànica,

Agraïm a tots els assistents l'interès mostrat i la seua participació i esperem que estiguen en compte totes aquestes proposetes en l'actual i futura corporació municipal.

Notícia a TV Sueca.Notícia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada