diumenge, 9 de maig del 2010

Biciexcursió proper dissabte (15 de Maig)

Hola a totes i tots. Vos recordem que el proper dissabte eixirem en excursió en bicicleta per Sueca, Riola, Fortaleny i Cullera. Aprofitarem l'excursió per a convidar als habitants dels diferents pobles per a que participen en la manifestació del proper dissabte 29 a Sueca.

L'excursió eixirà a les 10.00 el proper dissabte 15 des de la plaça de l'ajuntament de Sueca.

Com sempre, cadascú es farà responsable de la seua pròpia seguretat.

Adéu

2 comentaris:

  1. Som Miquel, Cecilia i Laura d'Alcàsser, els que vos acompanyarem en la última excursió en bici pel Xúquer i també anàrem a la mani que va ser un èxit d'assistència, pero allí no ens varem vore.
    El cas es que vos volem convidar a un sopar que farem la nostra colla i amics el divendres 25 de juny en L'HORT DE CARME: un hort en mig dels camps on un amic cuina productes de l'horta elaborats per ell, l'amiga i sa mare (bons a manta). Seria una bona oportunitat per a que coneguereu aquest lloc i per sopar ben a gustet a la fresca. Aviseu si veniu al TF : 669 621 949

    ResponElimina
  2. Som els mateixos del missatge anterior. Per al dia de Sant Joan ens comentareu que es feia una ruta nocturna per la muntanya de Cullera i ens agradaria participar per coneixer-la. ¿Encara la feu? Ja ens digueu alguna cosa y per lo d'abans, si voleu, també.

    Adeu

    ResponElimina