dijous, 26 de març del 2015

Setmana pel Xúquer a Alzira

La Mesa del Xúquer organitza diverses activitats al voltant del nostre riu a la Setmana del Xúquer a Alzira.

En el cartell teniu el calendari d’activitats on trobareu una exposició fotogràfica, el dia de la bici i del riu, una interessant taula redona, un passeig a peu i l’acte final amb la Festa pel Xúquer.


Durant tota la setmana: EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA sobre el riu a la Sala 3 de la Casa de Cultura.

TREBALLS ESCOLARS als Centres Educatius alzirenys sobre el Xúquer.

Dilluns 23, a les 19:30, INAUGURACIÓ de la Setmana, al pati de la Casa de Cultura o la Sala 3, segons el temps.

Dimecres 25: Dia de la Bici i del Riu, amb un passeig en bici d’un centre educatiu i la invitació a tots els nostres conciutadans perquè utilitzen menys els vehicles de motor i més els peus i la bici, per a lluitar contra l’escafament global, que ens amenaça a tots i també als nostres rius.

Dijous 26, a les 19:30 h, a la sala 3 de la Casa Cultura, Taula  Rodona sobre el PRESENT I EL FUTUR DEL  XÚQUER I L’AQÜÍFER, amb Enrique Lapuente, enginyer i membre de la Xarxa de l’Aigua, Miguel Ángel Perez, professor d’Hidràulica al Politècnic i Alfons Domínguez, director de l’Estació Agrària de Carcaixent. Moderarà Graciela Ferrer, professora associada de la Universitat de València.

Divendres 27, PASSEIG a PEU per l’illa d’Al-Gézira, veient per on anava el riu antigament. Eixida a les 18:00, des dels Casilicis (antic pont de Sant Bernat sobre el Xúquer), al costat de la Plaça Major.

Dissabte 28, FESTA PEL XÚQUER  a la PLAÇA MAJOR D’ALZIRA
11:00 Lectura de Poemes sobre el riu per voluntaris
11:30 Lliurament dels Premis dels Cartells
11:45 Danses i cançons pel Riu
12:45 Cloenda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada