dilluns, 13 de gener del 2014

Pujada al Cavall Bernat

El passat 28 de desembre complirem amb la tradició de pujar al Cavall Bernat a finals d'any. Com sempre, aquest emblemàtic cim, amb 587 m d'alçada, ens va permetre gaudir de magnífiques panoràmiques. Aquesta vegada fins i tot albiràrem l'illa d'Eivissa. En un principi pensàrem que també havíem vist l'illa de Mallorca però l'autor del bloc Horitzons Llunyans ens ha confirmat que no va ser així. Vos deixem amb les fotos i amb l'enllaç a la notícia del bloc esmentat.



Pujant al cim.


Panoràmica amb la muntanya de Cullera de fons.


Panoràmica de la zona costera on podem distingir els pobles+
de Sueca, Riola, Fortaleny, part de Corbera i Llaurí.



Illa d'Eivissa, amb l'illot d'es Vedrà a la dreta.



Foto del grup als peus del Monestir de la Murta.

3 comentaris:

  1. Benvolguts. He llegit que vareu observar Eivissa i Mallorca des de el Cavall Bernat el passat 28 de Desembre. Us faria res facilitar-me l'enllaç d'alguna fotografía en tamany una mica gran (més que la reportada al portal riberabaixa.info) per analitzar-ne els detalls? M'atrau molt aquesta temática i soc l'autor del blog. http://horitzonsllunyans.wordpress.com
    Seria una satisfacció veure una bona fotografía mallorquina des de la vostra comarca. Moltes gràcies. -Marc.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Marc per l'aclariment!
    Carmen

    ResponElimina
  3. Gràcies a tu Carmen per haver-me facilitat el contacte del Manolo i poder fer l'article. Gràcies per llegirme i també per difondre la cultura del excursionisme a les vostres terres en el teu (o vostre) molt bon blog també!

    Abraçada

    ResponElimina