dissabte, 26 d’octubre del 2013

Mans al riu!

Este matí hem anat una vintena de voluntaris a netejar un tros del marge del riu Xúquer, més concretament els voltants de l'assut de Sueca.

Entre els residus hem trobat botelles de vidre, envasos de plàstic, llaunes, paper i cartró, paper d'alumini, fustes, teixits, restes orgàniques i fins i tot una nevera, un televisor, un aerosol amb pintura i bidons de pesticides.

Des d'ací volem agrair la participació de tots els voluntaris així com la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca.

També volem agrair a la Fundació Limne per haver organitzat aquesta jornada, que s'ha celebrat en 14 municipis amb la participació total de 400 voluntaris.

La tasca que hem realitzat hui ha servit per a netejar una part dels voltants del riu que servirà per a que tots els residus acumulats no vagen a parar finalment al riu afectant a la vegetació i a la fauna del riu, a més de millorar l'entorn d'una zona recreativa, fent-la més agradable per als visitans. Esperem que quan tornem no trobem tants residus i haver augmentat la conscienciació de la ciutadania en la problemàtica dels residus.

Vos deixem en les fotos i vídeo de la jornada.











1 comentari:

  1. http://www.riberabaixa.info/index.php/inici/4159-335-voluntaris-netegen-5730-quilograms-de-deixalles-als-rius-en-14-pobles

    ResponElimina