dijous, 25 de març del 2010

Acta Reunió mes de Març (dilluns 15)

Pengem ací l'acta de la passada Reunió de l'associació... disculpes a tots per no haver publicat la convocatòria al bloc: els inicis de les coses sempre resulten difícils!

Reunió dilluns 15/03/2010

Temes tractats:

  • Reunió amb el sr. Alcalde

  • Campanya mobilització Xúquer Viu

  • Excursió 27 de Març

Acords:

  • S'informa dels temes tractats a la reunió de la setmana passada amb el sr.Alcalde:

  1. L'empresa Paleta d'Ocres està realitzant el treball de disseny de rutes cicloturistes pel terme de Sueca. L'associació participarà en diferents eixides i colaborarà en el disseny de les rutes.

  2. A la pregunta de on van els reidus depositats al ecoparc el sr. Alcalde ens remitix al tècnic de medi ambient.

  3. En relació a l'adequació del bulevard de l'antiga nacional 322, l'ajuntament està a l'espera de la signatura del conveni amb el ministeri.

  4. Es proposa la cel·lebració d'una setmana de la bicicleta per al mes d'abril de l'any vinent

  5. El pla de mobilitat municipal encara les properes setmanes la participació ciutadana

    L'associació expressa la seua preocupació per la contaminació acústica a l'interior del poble. El sr. Alcalde informarà en properes reunions de les actuacions de la policia municipal en aquesta temàtica.

  • En relació amb la campanya encetada per Xúquer Viu que culminarà en la concentració a Sueca el dia 29 de Maig, l'associació participarà activament en tots els actes que es convoquen a Sueca. Un primer acte serà un sopar a l'Ateneu per a socis i simpatitzants de Xúquer Viu la setmana del 15 Dijous al 19 Dilluns.

  • L'excursió del mes en bicicleta serà el Pas del Llop. L'eixida serà a les 8,00 des del Casal el dissabte 27 de Març. Tornarem a dinar a Sueca. Passejarem per la vall de la casella, la barraca d'aigües vives i la valldigna. Com sempre cadascú es farà responsable de la seua pròpia seguretat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada